Fortnite meets Star Wars

Ben jij ook zo’n fan van de third-person shooter game Fortnite van Epic Game? En speel je dan liefst in Battle Royale-mode met je favoriete team of in de Save the World-mode waarbij jij de wereld moet redden van hordes vijandige wezens? Dat deze game verslavend is, staat buiten kijf, maar nu Star Wars de item shop overneemt, wordt het nog leuker! Fornite x Star Wars betekent de herkenbare thema-muziek, de helm an Kylo Ren en de krachten van Supreme Leader Snoke. Voor een beperkte tijd kun je zelfs met lightsabers zwaaien tijdens gevechten op het eiland! Wil je jezelf in het echte leven ook in het nieuw stoppen? Klik dan op deze link om de leukste cocktailjurken te bestellen, zet de allernieuwste Star Wars: The Rise of Skywalker op en maak je klaar voor nieuwe avonturen in Fortnite. May the Force be with you!