Online gamen Xbox one: de populairste games

Wie veel doet aan online gamen Xbox one heeft vast al gehoord dat de open bèta van Battlefield 1 kon worden gespeeld. Als je hier een code voor had kon je een proefversie van dit spel downloaden om te spelen. De spel komt officieel dit najaar uit. De testversie Battlefield 1 open beta was ongeveer een week speelbaar.De bèta stopte weerna 8 september en het was per direct te spelen voor iedereen die zich had aangemeld bij een speciaal Battlefield programma. Het was tot 21 augustus mogelijk om je hiervoor te registreren en de Battlefield open bèta uit te testen voor de release van het echte spel. Andere populaire online gamen Xbox one zijn Sunset Overdrive en Destiny.Sunset Overdrive is kleurrijk en het heeft bizarre spelsituaties. Dat maakt het een spet dat je echt een kans moet geven. Destiny is een spel dat echt het bloed onder je nagels vandaan kan halen, maar het is ook heel competitief en uitdagend.

Online gamen Xbox one