Tips voor online gaming Mac

Heb jij ook weleens moeite om games te vinden die je op je Macbook kunt spelen? Het aantal games dat gespeeld kan worden op een Apple computer, is nog steeds aanzienlijk minder dan op een Windows computer. Toch zijn er zeker wel wat spellen te vinden bij online gaming Mac. Populaire online gaming Mac spellen zijn onder andere Borderlands 2, Portal 2, Minecraft en Starcraft II. Hoewel het aantal bekende spellen beperkter is op een Mac, zijn er ook online games die alleen of voornamelijk op een Macbook gespeeld moeten worden. Een leuk, redelijk onbekend Indie spel is bijvoorbeeld Gone Home. Een ander spel dat vooral uitblinkt qua muziek en artwork is Limbo, dit is alleen verkrijgbaar op de computers van Apple. Je kunt natuurlijk ook PS4 games spelen op je Mac. Sinds april is het eindelijk mogelijk om je Playstation 4 spellen op een Windows of Apple computer te spelen. Het enige wat je hier voor nodig hebt, is: je controller, een USB-kabel en een internet connectie.

Online gaming mac_ speel je PS4 spellen op je Mac!