Doe mee aan gaming competitions in India

Gaming is overal ter wereld populair. Misschien zou je het niet zo direct verwachten in een land als India, maar vele inwoners komen ook daar de laatste tijd helemaal in de ban van het gamen. Er worden dan ook heel regelmatig echte gaming competitions in India georganiseerd. Niet alleen zijn er verschillende websites waar je kan deelnemen aan gaming competitions in India, maar ook het LAN- party fenomeen is er immens populair aan het worden. Bij een LAN-party komen heel wat computerliefhebbers samen om te gamen. Dit gaat als volgt in zijn werk: alle gamers nemen hun eigen computer mee en sluiten die gezamenlijk aan op een LAN-netwerk (Local Area Network). Hierdoor kunnen zij met of tegen elkaar gaan gamen. Voor de meeste gamers zit een reisje naar India er helaas niet in om deel te nemen aan dergelijke LAN-party’s, maar ook online kun je verschillende sites vinden waar je kan gamen in de gaming competitie in India. Enkele tips om te gamen op Indiase websites zijn: http://www.ultimatebattle.in/ of http://www.iglnetwork.com/. Ook www.gamingmonk.com is een populaire site. Dit is een store, waar je verschillende spellen kan downloaden en waarbij je gelijk een overzicht krijgt van de competities waaraan je kan deelnemen. Games die immens populair zijn in India zijn onder meer Fifa 2016, Counter Strike en uiteraard, hoe kan het ook anders, Call of Duty.

Gaming competitions in India zowel online als LAN-party's