Games gratis spelen

Games gratis spelen, diep.io gameplay

De nieuwste gratis online game trend begon met agar.io, misschien heb je daar wel eens van gehoord. Je gaat naar de site, typt een naam in voor je stip en probeert met je stip kleinere stippen op te eten, en niet opgegeten te worden door grotere. Vervolgens kwam slither.io, daarin ben je een slang en probeer je andere slangen te omsingelen om ze te doden, en natuurlijk probeer je zelf in leven te blijven.

Je kan allebei deze games gratis spelen, maar er is een nieuwe hit die nog veel leuker is, diep.io. Als je nu online gaat en naar de site diep.io gaat, kan je gelijk meespelen. Het principe lijkt veel op dat van de andere twee spellen, maar nu ben je een kleine tank. Je probeert andere tanks neer te schieten voor punten en daardoor ga je levels omhoog. Bij level 15 kan je je eerste upgrade kiezen, je kan bijvoorbeeld een assassin of een flank guard tank worden. Bij de levels 30 en 45 kan je je weer upgraden en dit zorgt ervoor dat er veel verschillende soorten tanks in het spel zijn. Je kan de drie games gratis spelen en ik raad je ook zeker aan ze eens uit te proberen!