Gratis games: waar vind je ze

Gratis games: waar moet je zoeken?

Gratis games: iedereen weet dat je op het internet ontelbare gratis spellen kunt vinden, wat veel mensen echter niet weten is dat je ook gratis games kunt krijgen voor je console computers. Of het nu voor de oude nintendo, super nintendo of sega is of voor de meer recente playstation. Veel mensen geven de spellen voor hun oudere computers gratis weg via sites zoals marktplaats. De prijzen van de spellen zijn zo laag geworden dat het geen zin meer heeft om te proberen de games te verkopen voor een geldelijke vergoeding. Dit betekent voor ons liefhebbers van oude computerspellen: gratis games. Of het nu gratis games voor playstation of gratis spellen voor de super nintendo zijn. Ga gewoon even online en kijk of iemand bij jou in de buurt van zijn verzameling af wil. Vaak gaat het ook nog om collecties. En als mensen er al geld voor willen hebben dan gaat het vaak om een luttel bedrag van een paar tientjes. Als echte liefhebber moet dat ook nog wel de moeite zijn dunkt mij.