Race spelletjes online – Een nieuwe dimensie

Race spelletjes online - Een nieuwe dimensie

Wist je dat er binnenkort een gameconsol op de markt komt, die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld gelijktijdig te spelen op de PC, de Xbox en de Playstation. Denk je eens in, hoe leuk dat wel niet zou zijn. Hierdoor zijn race spelletjes online te spelen en tegelijk ook op je spelcomputer beschikbaar. Dit maakt het spelen van race spelletjes online een schitterende ervaring, waar zelfs de ultieme gameverslaafde van zal watertanden. Ben trouwens benieuwd of ze dit gegeven nog verder gaan trekken en zelfs de telefoon hierop aansluiten. Wat denk jij? Overigens stikt het van de online game mogelijkheden. Je kunt nu zelfs games downloaden die nog niet beschikbaar zijn op de spelcomputer. Maar of dit eerlijk is waag ik te betwijfelen. Nee. Ik kijk erg uit, naar de gameconsol dat de verschillende gamers in het land samen zal brengen. Want wanneer je online kunt matchen met de rest van de wereld is de ultieme droom van een gamer werkelijkheid geworden. Zou dat niet fantastisch zijn?