Games voor PC

Hallo, Dirk Jan hier. Ik ben natuurlijk je favoriete online expert op het gebied van Games en daarom kom je vaak terug naar mijn Blog. Daar ben ik super blij mee en daarom heb ik vandaag weer een super sterke post voor je. Vandaag wil ik het graag met je hebben over Games voor PC. Games voor PC zijn een bijzondere passie van mij en ik leg je graag uit waarom dat is. Ik ben sinds mijn 12e jaar ongeveer een fanatiek gamer. Wij hadden toen een playstation thuis. Ik vond dat een te gekke console en ik heb er vele uren achter doorgebracht met mijn kleine broertje. Ik had echter in die tijd ook een vriendje op school en die kregen thuis een PC. Vanaf het moment dat ik daarop heb gespeeld was ik verslaafd aan games voor PC. Deze zijn namelijk vaak een stuk mooier dan console games. In die tijd kon je tevens op consoles niet online tegen anderen spelen en op de PC kon dat al wel. Zo heb ik vrienden gemaakt over de hele wereld en tegelijkertijd mijn Engels geoefend! Er worden tijdens online spellen ook veel andere talen gesproken zoals Koreaans en Russisch maar dat vond ik wel erg ingewikkeld. Met de PC bestuur je de game overigens met een muis en toetsenbord. Deze combinatie maakt de PC uitermate geschikt voor strategie spellen en Role Playing Games. Tot slot wil ik nog aangeven dat PC spellen vaak een stukje goedkoper zijn dan console games. Dit kan voor een student zoals ik een belangrijk argument zijn om bij de PC te blijven. Ik hoop dat je dit interessant vond, tot de volgende post!