Spelletjes online

Hallo, hier is Dirk Jan weer met een update voor mijn spelletjes Blog. Mijn kleine neefje is inmiddels weer terug naar zijn ouders dus ik heb de computer weer voor mijzelf alleen. Nu is dat natuurlijk wel fijn, ik kan immers spelen wanneer ik wil, en ook wat ik wil. Aan de andere kant is het misschien ook wel een beetje saai om alleen te spelen. Soms heb je echter geen vrienden in de buurt of je bent gewoon te verlegen om met mensen in het echt om te gaan. Daarom wil ik het voor deze post graag hebben over spelletjes online. Het mooie van spelletjes online is namelijk dat je in je eentje vanuit je luie stoel met andere mensen kunt spelen en communiceren. Ik weet nog goed dat mijn moeder vroeger weleens zei “ga nou eens wat vrienden maken!” Nou, dat kan dus heel goed als je spelletjes online speelt. Je moet overigens wel erg goed zijn om online mee te kunnen spelen want er zijn goede spelers van over heel de wereld online. Zo heb ik al regelmatig tegen Russische spelers gespeeld (die kun je dus echt niet verstaan). Waar ik altijd een beetje bang voor ben zijn Koreaanse spelers, die zijn namelijk zo ontzettend goed. Het lijkt wel alsof die niets anders doen dan de hele dag gamen. Ik denk dat dat een beetje in de cultuur zit daar, dus als die online komen dan ga ik vaak even op een andere map spelen. Online gamen kan overigens op verschillende platformen maar ik speel het liefst op de PC met een muis en toetsenbord. Ik hoop dat je dit een leuke post vond, en tot binnenkort online!