Gratis games

Hallo, hier Dirk Jan weer met wat informatie over games. Ik heb de laatste tijd achter wat uurtjes samen met iemand achter de computer doorgebracht want mijn kleine neefje is op bezoek. Mijn neefje Piet woont hier een aantal uur vandaan en hij is net games aan het ontdekken. Dat doet hij zowel op de PC als op zijn smartphone. Nu kwam ik door hem op het idee voor het topic van vandaag en dat is; gratis games! Waarom nu gratis games? Dat komt omdat mijn kleine neefje natuurlijk nog geen baan heeft, en zijn ouders zijn niet van plan voor een hoop games te gaan betalen. Deze post is zodoende zowel voor Piet als voor jullie trouwe lezers. Wat je misschien niet wist is dat je voor veel games tegenwoordig niet meer per se hoeft te betalen. “Free to Play” heet dat in de games industrie. Dat betekend vaak dat er wel verschillende aankopen in de game gedaan kunnen worden, voor bijvoorbeeld betere wapens of snellere auto’s. Je bent echter niet verplicht geld uit te geven aan deze dingen en kunt volledig gratis spelen. Een nadeel van deze games kan echter zijn dat als je tegen anderen speelt er een oneerlijk voordeel kan zijn. Zo is het soms bijna onmogelijk te winnen van een speler die betere wapens of auto’s heeft gekocht in de game, hier moet je dus even opletten. Je kunt gratis games vinden op de Apple store voor je iPhone, in de Google Play Store voor je Android telefoon en op Steam voor je PC. Kijk dus gelijk even online voor je favoriete platform en download die gratis spellen vandaag nog!